Nyomtatás

Védelmet kaphatnak a nemdohányzók - húsvét után nagyüzem a Parlamentben

Írta: Szdv.hu Dátum: . Rovat: Hírek

Az Országgyűlés az alkotmányozást követő első, kedden kezdődő, kétnapos ülésén egyebek mellett elfogadhatja a nemdohányzók védelméről szóló, korábban benyújtott törvényjavaslatot, valamint többórás politikai vitát folytathat a nehéz helyzetbe került lakáshitelesek problémáinak megoldásáról.

A képviselők húsvéthétfőt követően, a megszokott interpellációs blokk után határozhatnak a nemdohányzók védelméről szóló kormánypárti előterjesztésről, amely eredeti szándéka szerint valamennyi zárt közterületen és munkahelyen betiltaná a dohányzást.

A Ház szintén kedden dönthet a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő egyes törvények módosításáról, valamint a Magyarország és az Amerikai Egyesült Államok között létrejött, légimarsallok alkalmazásáról szóló megállapodás kihirdetéséről.

Szerdán az LMP-s Vágó Gábor kezdeményezésére kezdődhet – összesen több mint ötórás időkerettel – vita a válságba került lakáshitelesek rövid-, illetve hosszú távú megsegítésének mikéntjéről. A vita lebonyolításáról kedden szavaz a parlament.

OrientPress Hírügynökség

...

Cikk olvasása az eredeti oldalon...