Nyomtatás

Tudományos konferencia: dohányzás-ellenőrzés

Írta: Szdv.hu Dátum: . Rovat: Hírek

Tudományos konferencia: dohányzás-ellenőrzés A tudományos konferencia Dohányzás-ellenőrzés – hazai és nemzetközi tapasztalatok (National and International Aspects of Tobacco Control) címmel Szegeden kerül megrendezésre, 2011. június 18-án.

Tudományos konferencia: dohányzás-ellenőrzés A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Népegészségtani Intézete, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Népegészségtani Intézete, az USA National Institutes of Health keretén belül a National Cancer Institute, a National Institutes on Drug Abuse és a Fogarty International Center támogatásával Tudományos Konferenciát rendez DOHÁNYZÁS-ELLENŐRZÉS – HAZAI ÉS NEMZETKÖZI TAPASZTALATOK (National and International Aspects of Tobacco Control) címmel Szegeden, 2011. június 18-án.

A konferencia célja

Fórumot teremteni az átfogó dohányzás-ellenőrzési stratégiák megvalósításában résztvevő hazai és külföldi szakemberek számára, hogy ismereteiket, tapasztalataikat, tudományos eredményeiket megvitassák, támogatva ezzel is a WHO és az Európai Unió dohányzással kapcsolatos politikáját, s annak hazai eredményességét.
Az előadásokat meghívott előadók, valamint az „Increasing Capacity for Tobacco Research in Hungary” (Grant number: 1 R01 TW007927-01 / USA National Institutes of Health) című kutatásban résztvevő amerikai és magyar szakemberek tartják.

A programba a konferencia témájához kapcsolódó poszter bemutatásával és/vagy csak résztvevőként is lehet jelentkezni.
Poszter bemutatás esetén az absztrakt beküldésének határideje: 2011. április 22.
Résztvevőként a jelentkezés határideje: 2011. május 9.
A konferencia hivatalos nyelve: magyar és angol.
Kreditpont: orvosok, fogorvosok részére 5 pont

Részvételi díj: 4000 Ft, amely tartalmazza a konferencián való részvétel, a kiadványban való megjelenés és a rendezvény egyéb költségeit. A részvételi díjat, a jelentkezést követően kiállított számla alapján átutalással kérjük rendezni; készpénzes fizetésre nincs lehetőség.
Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A részletes tájékoztatást (űrlapok, fizetés módja, absztrakt forma stb.) a jelentkező  e-mail címére küldött válaszunkhoz mellékeljük. A poszter bemutatás feltétele egy magyar és angol nyelvű összefoglaló beküldése, mely a konferencia kiadványában közlésre kerül. A konferencia szervezőbizottsága 
2011. április 30-ig dönt a poszterek elfogadásáról.

Helyszín:
Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar
Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ, Issekutz Béla terem
6720 Szeged, Dóm tér 13.

További információ: Dr. Paulik Edit egyetemi docens (Telefon: 06-62-545-119)
Felhívásunk a http://kozegeszsegtan.sote.hu/tobacco/ honlapon az Epidemiology and Policy menüpont alatt is megtekinthető.

A férőhelyek korlátozott száma miatt a részvétel elfogadása a jelentkezések sorrendjében történik.

...

Cikk olvasása az eredeti oldalon...